Waarom gastouder worden

mirthe bomenWerken met kinderen is je passie, en je wilt je eigen huis openstellen om kinderen een fijne dag te bezorgen, terwijl hun ouders met een gerust hart kunnen werken. Je kijkt naar de kinderen, naar wie ze zijn en welke behoeften ze hebben. Hier speel je op in, zodat de kinderen kunnen opgroeien in een omgeving die de individuele ontwikkeling stimuleert en aanmoedigt.

Of je komt in het huis van de ouder(s) zelf, om voor meerdere kinderen uit dit gezin te zorgen, terwijl je eventueel je eigen kind ook meeneemt. Je bent echt een onderdeel van het gezin en bent mede-verantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen.

Klinkt kijken naar het kind, respect, flexibiliteit, positieve benadering en ruimte voor ontwikkeling jou als muziek in de oren? Dan is gastouder worden écht iets voor jou!

Als gastouder bij gastouderbureau CaSa heb je altijd de mogelijkheid contact op te nemen met Carin of Sanne, voor vragen, opmerkingen of advies. Omdat wij weten wie je bent, kunnen we inspelen op jouw vragen en behoeften, en voel je je niet verdwaald in een grote, commerciële instantie.

Wij koppelen jou aan ouders en kinderen, oftewel gezinnen die echt bij je passen, waardoor je enorm gewaardeerd wordt en elke dag plezier beleeft aan je werk.

Wil je meer informatie over hoe je gastouder kunt worden bij CaSa? Of wil je je direct aanmelden als gastouder en ben je binnenkort beschikbaar voor een persoonlijk kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact op via het contactformulier of mail ons het ingevulde inschrijfformulier!

Menu Title