Visie en werkwijze

slakkenPersoonlijke en betaalbare bemiddeling bij gastouderopvang, dat is waar wij naar streven. Dit doen wij door zelf alle contacten te leggen, en dus niet uit onze voegen te groeien. Wanneer je op zoek bent naar een gastouder, kun je je inschrijven bij ons gastouderbureau.

Hierna komen wij kennismaken, om toe zien wie jullie zijn en waar jullie naar op zoek zijn. Op basis daarvan halen wij uit ons bestand, of zullen we op zoek gaan naar, de beste gastouder voor jullie situatie. Hierop volgt een kennismaking tussen jullie gezin en deze potentiele gastouder.

Is er een klik, dan volgen de meer officiële gedeelten, mocht er geen klik zijn, dan zoeken we uiteraard verder, net zo lang tot de perfecte gastouder gevonden is. Hier zijn geen (extra) kosten aan verbonden.

Wij gaan uit van het goede in de mens en hebben er vertrouwen in dat jullie, als dank voor de bemiddeling, de koppeling via gastouderbureau CaSa laten verlopen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie zelf al een gastouder hebben (gevonden), en alleen voor het zakelijke gedeelte de overstap naar ons betaalbare bureau willen maken.
Ook dan komen wij graag even kennismaken, om te zien wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Menu Title