Waarom gastouderopvang

IMG_20150524_124647Met een gerust hart naar je werk toegaan, terwijl je weet dat je kind in goede handen is. Je kind wordt opgevangen door een gastouder die hart heeft voor zijn/ haar werk.Iemand die je kind ziet zoals het is, kijkt naar zijn of haar behoeftes en deze voorop stelt. Steeds dezelfde persoon die voor je kind zorgt, zodat het altijd weet waar hij aan toe is.

Je kind(eren) groeit/groeien op in een gezellige, warme en persoonlijke omgeving, net als thuis, waarbij een klein aantal andere kinderen als broer en zus voor hem of haar is. Ze leren van elkaar, spelen samen, doen elkaar na en ontdekken wat het is om te moeten delen.

Moet je al om 7.00u beginnen op je werk? Je kind kun je al voor je werk brengen bij de gastouder, waar hij of zij een broodje mee-ontbijt. Of je haalt je kind na het avondeten op, waar hij gewoon gezellig bij het gastgezin aan tafel heeft gegeten. Collega ziek en jij moet een dagje extra aan het werk? Na overleg kun je je kind gewoon een dag extra brengen!

Of je hebt 3 kinderen, en elke ochtend is het weer de kunst om de één naar de voorschoolse opvang te brengen, de anderen naar het kinderdagverblijf en dan ook nog proberen op tijd op je werk te komen. Stel je voor dat er ’s morgens een gastouder bij jullie thuis komt, die aan de ontbijttafel aanschuift, die samen met de kinderen ontbijt en zorgt dat de oudste op tijd op school komt. Jij kunt zonder stress naar je werk en weet dat je kinderen in goede handen zijn.

Klinkt dit goed? Dan is een gastouder echt iets voor jou!plassen modder

In een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik (Carin) je meer vertellen over de voors en eventuele tegens van gastouderopvang. Al je vragen worden beantwoord en je kunt aangeven wat je voorkeuren en wensen zijn. Als je kiest voor een gastouder ga ik op zoek naar dé perfecte match tussen jou en je kind en een gastouder (in de buurt).

Wanneer een match is gemaakt, worden er gegevens uitgewisseld en mogen jullie zelf een kennismaking plannen. Daarna horen wij graag hoe dit is verlopen. Als de ontmoeting geslaagd is, kunnen de contracten worden getekend en kan de opvang beginnen.

Natuurlijk wordt de opvang in de loop van de maanden geëvalueerd en is CaSa altijd bereikbaar voor vragen.

Menu Title